Развъдник

Нашите Бирми живеят заедно с нас, котенцата растат и се възпитават в домашни условия, у дома!

Добре дошли в развъдника "Свещена Бирма", в който сме подвластни на магията на красотата и нежността на породата котка Бирма. Ние сме посветени на възпитанието и развитието на здрави, елегантни и обичащи компаньони, които се превръщат в истински членове на вашето семейство.

-01-

Ние съчетаваме вековната история на породата котка Бирма със съвременните практики на отглеждане. Нашата мисия е да създаваме котки, които не само се отличават с прекрасния си външен вид, но и със силната си емоционална връзка с хората.

-02-

С преданост към породата и внимание към детайлите, нашите котки се отглеждат с високо качество на грижа и хранене. Те са подлагани на редовни здравни проверки и се отглеждат в уютна и безопасна среда. Вярваме, че здравето и доброто битие на котките са от основно значение за създаването на жизнени и щастливи спътници.

-03-

Нашият развъдник също така подкрепя обучение и социализация, които са ключови за формирането на добре настроен и адаптиран към домашни условия компаньон. Всека едина от нашите котки получава индивидуално внимание и грижа, което им позволява да развият уникалните си качества.

Горди от нашите висококачествени линии на Бирми, които включват широка гама от цветове и маркировки. Въз основа на нашата опитна селекция и грижа, създаваме котки с прекрасен външен вид, емоционален интелект и социално поведение, които са подходящи както за домове с деца, така и за компаньони на самотни хора.

С гордост създаваме връзки между котките и техните бъдещи семейства, които продължават през годините. Развъдникът “Свещена Бирма” не е просто място за отглеждане на котки, а е история на привързаността и приятелството, което може да се създаде между хората и техните невероятни Бирми.

Ако търсите котка, която да обогатява вашето семейство с нежност, красота и личност, разгледайте нашите питомци. Ние сме на ваше разположение, за да отговорим на всички ваши въпроси и да ви помогнем да намерите идеалния спътник от породата котка Бирма.

Call Now Button